Minä - Mika Ahomäki

Tmi Vetree Olo

Hei! 
Olen Mika ja olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi Sataedusta. Kuten kuvasta huomaat, en ole eilisen teeren poikia vaan ns. uranvaihtaja.

Aiemmalta koulutukseltani olen tietoliikenneasentaja ja työpäiväni koostuivat vaihtelevista työmatkoista erinäisiin asennuskohteisiin ympäri Suomen. Työni oli kiireistä ja erittäin hektistä.  

Urheilu on aina ollut lähellä sydäntäni ja voikin sanoa, että aiemman arjen keskellä se oli eräänlainen pakokeino, jossa sain purkaa stressiä ja latautua. Valitettavasti jossain kohtaa en kokenut enää liikunnan iloa ja aloin tuntea olevani burnoutin riipaisevissa käsissä. Onneksi tajusin ajoissa, että elämässä on muutakin kuin vain työ ja minulle avautui mahdollisuus lähteä opiskelemaan hierojaksi. 

Uuden ammatin valinta ei ollut kovinkaan vaikeaa ja tässä varmaan auttoi oma urheilutausta ja se, että tiedän hieronnan olevan tärkeä osa urheilijoiden elämää. Hieronnan pitäisi mielestäni kuulua jokaisen ihmisen arkeen niin ennaltaehkäisevänä kuin kiputiloissa hoitomuotona.

Opiskelujeni aikana sain työskennellä erityisryhmien parissa ja nuo kohtaamiset ovat painuneet mieliin kiitollisina muistoina aidoista kohtaamisista. Haluankin koko ajan kehittää itseäni ja osaamistani eteenpäin ja siihen kulminoituu hienosti yritykseni nimikin, Vetree Olo. Kun on virkeä, eikä suuremmin krempat vaivaa, pysyy mieli ja kroppa vetreänä. 

Haluan toivottaa Sinut tervetulleeksi tutustumaan minuun ja hoitoihini. Tarjolla on kanta-asiakaskortti, jollaista en ole tähän päivään mennessä vielä kenelläkään nähnyt – saatat yllättyä positiivisesti! 

PS: Ajanvarausjärjestelmästä näet kaikki vapaat ajat. 

Tervetuloa löytämään oma vetree olosi 😉 

Vetree Olo