LPG hoito – kudosta elvyttävää alipainehoitoa

LPG hoito on hellävaraista, alipaineeseen perustuvaa pehmytkudoskäsittelyä ollen yhtä aikaa tehokasta mutta miellyttävää. Tässä hoidossa yhdistyvät lymfakäsittely, sidekudoshieronta, klassinen hieronta sekä fasciakäsittely.

Tämä menetelmä soveltuu moniin pehmytkudoshaasteisiin kaiken ikäisille ihmisille ja hoitoa onkin käytetty menestyksellä jo vuosikymmeniä. Alun perin LPG laite on kehitetty palovammojen jälkihoitoon parantamaan kudosten aineenvaihduntaa ja elastisuutta.

LPG on siis hoitolaite, jonka avulla annetaan hierontaa muistuttavaa hoitoa. Alipaineella toimiva hoito kiihdyttää verenkiertoa ja lymfakiertoa ja motorisoidut rullat hoitopäässä mahdollistavat erilaisen syvyysvaikutuksen hoidettavaan kudokseen. Se on hyväksytty lääketieteelliseksi hoitolaitteeksi ympäri maailman. Hoitolaite toimii siis alipaineella ja laitteen on kehittänyt Ranskassa Louis Paul Guitay’n perustama LPG Systems niminen yritys vuonna 1986. Alipaineella toimiva hoito kiihdyttää veren- ja lymfakiertoa moninkertaisesti, jonka vuoksi aineenvaihdunta vilkastuu laskien vamma-alueen kudosturvotusta ja häivyttäen sidekudoksisia arpia. Monien kirurgisten operaatioiden jälkihoidossa käytetäänkin yleisesti LPG hoitoa; Lisäksi LPG-hoidon avulla leikkausarvesta muodostuu parempilaatuinen, joustava ja kiristämätön.

Liikkuvalle ja kipuilevalla ihmiselle monipuolista apua

Hoitoon voit tulla vaikkapa silloin, kun takana on rankka urheilusuoritus tai sinulla on lihaskipuja tai -kireyksiä. Jos sinulla on jokin tuore pehmytkudosvamma/ lihasrepeämä tai -venähdys, niin tällä hoidolla nopeutat vammasta toipumista huomattavasti.

Kaiken lisäksi hoito on erittäin rentouttavaa parantaen samalla aineenvaihduntaa sekä nopeuttaen kuona-aineiden poistumista elimistöstä. Tämä kaikki tehostaa palautumista.

Moni kipuileva henkilö eli kipupotilas on saanut helpotusta oireisiinsa juuri LPG hoidoilla. Jos kärsit fibromyalgiasta, reumasta tai eri syistä johtuvista tuki- ja liikuntaelinten kivuista, niin tästä hoidosta voi olla apua sinulle.

Eroon turvotuksesta ja apua alaraajojen laskimoiden vajaatoimintaan

LPG hoito on tehokkaan lymfaattista eli turvotusta vähentävää ja saat siitä apuja esimerkiksi silloin, jos sinulla on mm. iltaisin turpoavat jalat. Kun paine kudoksissa vähenee, niin kipu lievittyy ja samaan aikaan aineenvaihdunta ja nivelten liikelaajuudet paranevat. Myös kudosten hapen ja ravintoaineiden saanti paranee hoidon vaikutuksesta.

Jos joudut istumaan pitkiä aikoja esim auto- ja lentomatkoilla, jolloin alaraajoihin kohdistuu rasitusta tai vaikkapa rankkojen urheilusuoritusten jälkeen, niin LPG hoito elvyttää jalkojesi aineenvaihduntaa ja vähentää turvotusta. Myös kesäkuumalla yleisestikin tuppaa esiintymään turvotusta, joten hoitoa voi käyttää silloinkin apuna vähentämään turvotuksia.

 

Mitä hyötyä LPG hoidosta on?

  • Kiihdyttää verenkiertoa
  • Kiihdyttää lymfanestekiertoa
  • Helpottaa kipu- ja särkytiloja
  • Parantaa nivelten liikkuvuutta
  • Laukaisee lihasten jännitystiloja
  • Tehostaa urheilusta palautumista
  • Vähentää palovamman ja arpikudoksen aiheuttamaa kiristystä iholla
  • Muokkaa rasvakudosta
  • Silottaa selluliittia
  • Kiinteyttää ihoa
Vetree Olo